طرز تهیه ترشی یونانی خانگی
نمناک/ بسیاری از ما ایرانی ها مایل به مصرف غذا در کنار مخلفاتی چون سبزی، ماست، ترشی و... هستیم. ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که فصل اصلی تهیه آنها معمولا پاییز و زمستان است و با سبزیجات مختلفی تهیه می شوند. ترشی یونانی یکی از انواع ترشیهای خوش طعم و خوش رنگ است که میتوانید با روشی بسیار ساده در منزل آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این بخش طرز تهیه ترشی یونانی به همراه نکات مهم و ادویه مخصوص را آموزش می دهیم.
دستور تهیه ترشی یونانی
اولین مرحله طرز تهیه ترشی یونانی این است که گلکلم را تمیز کنید و بشویید و با کمک چاقو خرد کنید.
فلفلدلمههای رنگی را نیز بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
فلفل دلمه رنگی خرد شده، گل کلم و قارچهای را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه ترشی یونانی با قارچ به قابلمه۲ پیمانه آب و نصف پیمانه سرکه اضافه کنید.
حرارت زیر قابلمه را روشن کنید تا سبزیجات کمی نرم شوند.
پس از نرم شدن اندک سبزیجات ، مواد درون قابلمه را آبکش کنید تا آب اضافی شان خارج شود.
زیتون ها را به گل کلم، قارچ دکمه ای و فلفل دلمه ای اضافه کنید.
موسیر، سیر خرد شده، فلفل تند، هویج نگینی و ذرت اسلایس شده را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را با هم ترکیب کنید.
روغن زیتون را به همراه سرکه، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و سیاه دانه اضافه کنید.
مواد را به خوبی ترکیب کنید تا با هم یکدست شوند.
ترشی را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید و درب انرا محکم ببندید.
پس از ۲ هفته ترشی یونانی آماده است و می توانید آن را مصرف کنید.
نکات مهم:
برای کپک نزدن ترشی یونانی، تمام مواد ترشی باید مرطوب نباشند و کامل خشک باشند.
ظرفی که در آن ترشی ریخته می شود، باید شیشه ای، خشک و مناسب باشد.
سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد.
ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
در افزودن ادویه به ترشی یونانی مجلسی زیاده روی نکنید.