نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راز و رمزهای شله زرد زعفرانی: نکات کلیدی برای یک دسر بی‌نظیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ نکات مهم:
 حتما برنج را چند بار بشورید تا آرسنیک برنج کم شود و با کمی نمک خیس کنید. 
حتما آب را بجوش بیاورید این کار کمک می کند مقدار بیشتری از آرسنیک برنج از بین برود. 
اگر برنج را از یک شب جلوتر خیس کنید پخت شله زرد سریع تر می شود. 
حتما آب روی برنج خیسانده شده را خالی کنید و بعد آن را در آب جوش بریزید. 
خلال بادام را در گلاب خیس کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره