21
24
1.3K
21
24
1.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۲۵۰ گرم ( ۱ پیمانه + یک چهارم پیمانه )
وانیل نصف ق.چ
روغن ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه )
آرد ۲۵۰ گرم ( ۱ پیمانه + دو سوم پیمانه )
بیکینگ پودر ۱ ق.غ
دارچین ۱ ق.غ سرپُر
هویج ۲ عدد بزرگ
گردو ۱ پیمانه
برای کرم :
۷۰۰ گرم خامه قنادی + ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای رو ترکیب کنید .
دمای ماکروفر و فر ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۵۰ دقیقه
در همه این حالات اطمینان از صحت پخت حاصل کنید
اگر نیاز بود بهش زمان بدید .
نکات:
کیک بسیار نرمی هستش
به خاطر رطوبتی که هویج به بافت کیک میده
تا زمانی که سرد نشده برشش نزنید .
نوش جانتون.