9
0
1.6K
9
0
1.6K
آخرین خبر/برای این دیپ بسیار آسون و خوشمزه:
اسفناج ۲۴۰گرم
پنیر خامهای ۷۰گرم
خامهترش ۸۰گرم
مایونز ۴۰گرم
پنیر موزارلا ۹۰+۹۰گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ق.چ
سیر له شده ۱حبه
نمک و فلفل سیاه
فر رو با دمای ۱۷۵د.س گرم کنید.
اسفناج رو در حد چند دقیقه با آب لیموترش بپزید تا حجم کاذبش
کم بشه.
داخل کاسه پنیر خامهای،خامهترش،مایونز،نصف موزارلا،سیر،نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
اسفناج پخته شدهرو به ترکیب قبل اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد رو داخل ظرف مناسب فر(سایز ظرف من۱۲*۲۰ ارتفاع ۵س.م)بریزید و مابقی پنیر رو روش بریزید.حدود ۲۰دقیقه بپزید و همراه کروتان،یا هر نوع نانی که دوست دارید نوش جان کنید.