1
0
238
آخرین خبر/ اگر از برنج نیم دونه استفاده کنى بهتره
2پیمانه برنج(من نیم دونه نداشتم)
٤پیمانه شکر
٥قاشق زعفرون دم کرده غلیظ
٥عدد هل
گلاب نصف فنجون
خلال بادوم یه پیاله
کره ١٠٠گرم
از شب قبل من برنج و با اب و گلاب خیس کردم فرداش گزاشتم با شعله ملایم پخت برنج که باز شد حسابی اول زعفرون و ریختم بعد شکر فکر نکنید سفته اب بریزید شکر شلش میکنه شعله همچنان ملایم (هل و با اب جوش مثل چایی دم کردم از صافی رد میکنم ایشو میریزم تو شله زرد )بادوم و تو گلاب خیسوندم اونم میریزم داخلش و دم کنى میزارم راستی کره هم میریزم بعد دم میکنم یه ٢٠دقیقه اى و تمام.