عکاس خونه/ ارسالی از mahdiyeh_karaj
آش دندونی : نخود و لوبیا ( چیتی و قرمز) ، بلغور گندم، جو ، گندم و عدس . و گوشت گوسفندی پخته و ریش ریش شده و آب قلم .حبوبات رو بمدت ۲۴ساعت خیسونده و سپس هر کدوم رو جداگانه پخته و روز بعدش همه مواد رو با هم مخلوط و میزاریم خوب بخورد هم برن و نیم ساعت آخر کمی زردچوبه با روغن خوب تفت میدیم تا آش خوشرنگ بشه و نمک هم یه رب آخر بهش اضافه میکنیم و پیاز داغ هم کمی داخل آش و مابقی رو برای تزیین روی آش استفاده میکنیم
البته کمی نعنا داغ و کشک هم برای تزئین استفاده میکنیم. "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."