کراکت پنیری مرغ؛ انفجار طعم در هر لقمه!
آخرین خبر/ مواد مورد نیاز
سینه مرغ نصف ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پودر سیر ۱ ق م
پاپریکا ۱ ق م
آویشن ۱ ق م
پودر پیاز ۱ ق م
پنیر مدادی یا پیتزا
پودر بتر ۵۰ گرم
آب ۷۰ گرم
پودر سوخاری رنگی یا ساده
سیب زمینی پخته رو رنده بزنید یا با پوره کن بکوبید.
سینه مرغ رو با پیاز سیر و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.
هر دو رو با هم مخلوط و ادویه و نمک بریزید و خوب با دست چنگ بزنید تا کامل منسجم شه.
اگه منسجم نبود دوباره سیب زمینی اضافه کنید یا یک عدد تخم مرغ بزنید.
از مواد ۳۵ تا ۴۰ گرم بردارید و به شکل کتلت باز کنید و وسطش پنیر بزارید و استوانه ای شکل بدید و ۱ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای سوخاری کردن پودر بتر رو با آب مخلوط و ده دقیقه کنار بزارید.
کراکت رو داخل بتر بزنید بعد به پودر سوخاری آغشته کنید.
توی زیپ کیپ بزارید و فریز کنید.
برای مصرف داخل روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید.
یا روغن اسپری کنید و توی فر یا ایرفرایر بزارید.
بنظرم از بازاریش خوشمزه تر میشه حتما امتحانش کنید.