نماد آخرین خبر

فوت‌وفن برنج پختن در پلوپز

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌وفن برنج پختن در پلوپز

خراسان/ یکی از رایج‌‌ترین مشکلات هنگام پخت برنج در پلوپز ، چسبیدن آن به کف ظرف است. این اتفاق هم ظاهر غذا را خراب می‌کند و هم باعث می‌شود بخشی از برنج به دلیل سوختن یا چسبیدن به کف پلوپز از دست برود. در ادامه، دلایل اصلی این اتفاق و راهکارها را خواهیم گفت.
​​​​​​​آب زیاد یا کم| استفاده از آب بیش از حد یا کم می‌تواند باعث چسبیدن برنج شود. آب زیاد باعث می‌شود برنج شل و آبکی شود و به کف ظرف بچسبد. آب کم نیز باعث می‌شود برنج خشک و سفت شده و به کف ظرف بچسبد.
کمبود روغن|استفاده نکردن از روغن کافی یکی از دلایل اصلی چسبیدن برنج به پلوپز است. روغن به عنوان یک لایه محافظ عمل و از چسبیدن برنج به کف ظرف جلوگیری می‌کند.
کثیف بودن پلوپز|اگر کف پلوپز شما کثیف باشد و یا لایه نچسب آن آسیب دیده باشد، برنج به راحتی به آن می‌چسبد. همچنین کیفیت پلوپز و جنس مواد به کار رفته در آن نیز می‌تواند در چسبیدن برنج موثر باشد.
 نوع برنج|برخی از انواع برنج مانند برنج ایرانی به دلیل داشتن نشاسته بیشتر، بیشتر مستعد چسبیدن هستند. از طرفی پخت بیش از حد برنج نیز می‌تواند باعث چسبیدن آن شود.
دمای نامناسب| تنظیم نکردن دمای مناسب برای پخت برنج نیز می‌تواند باعث چسبیدن آن شود. برای هم زدن برنج از کفگیر چوبی استفاده کنید تا به سطح داخلی پلوپز آسیبی نرسد.

  نکته‌ها:
اضافه کردن کمی نمک به آب برنج نیز می‌تواند به جلوگیری از چسبیدن برنج کمک کند.
اگر برنج شما خیلی چسبناک است، می‌توانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره