نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

زیتون پرورده اصیل گیلانی؛ با این دستور پخت، یه طعم عالی رو تجربه کن!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
 • زیتون کاربیو: ۲ پیمانه
 • گردو: ۱.۵ پیمانه
 • چوچاق و خالواش تازه: ۵۰ گرم
 • سیر: ۱ تا ۲ حبه
 • رب انار ترش: ۳ قاشق غذاخوری

 • آب انار ترش: نصف پیمانه
 • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
 • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
 • گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
 1. گردو، چوچاق، خالواش و سیر را در میکسر بریزید و کاملاً له کنید.
 2. رب انار، آب انار، نمک و گلپر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
 3. زیتون‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً به خورد زیتون برود.
 4. روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط را چند ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar