طرز تهیه شیرینی نخودچی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ موادلازم:
آرد نخودچی ۲۳۰ گرم (۱ و نیم پیمانه)
روغن جامد ۱۰۰ گرم (حدودا دو سوم پیمانه)
پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا نصف پیمانه کمی بیشتر)
پودر هل نصف ق چ
روغن و پودر قند و پودر هل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه آرد رو توی دو مرحله روی مواد الک کنید و با نوک انگشتاتون خمیرو جمع کنید این رسپی ورز دادن زیاد نمیخواد همینکه خمیر جمع شد بین کیسه فریزر به قطر یک سانت باز کنید و کاتر بزنید توی تابه بچینید و روی شعله پخش کن که از قبل گرم شده با حرارت کم ده تا پانزده دقیقه بپزید ،تا زمانیکه زیر شیرینیها کمی طلایی بشه.
برای پخت در فر ؛برای فر گازی ۱۷۰ درجه و پانزده دقیقه
بپزید برای فر برقی و توستر دمای ۱۶۰ و تایم پخت ۱۵ دقیقه.
بعد از پخت اجازه بدید کاملا خنک بشن بعد از سینی یا تابه خارج کنید.