حلیم خونگی با تمام راز و رمزاش و فوت و فن هاش برای ماه رمضان
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
گوشت گردن گوسفند یا گوساله یا مرغ یا بوقلمون هر کدوم که دوست دارین ۴۰۰ گرم کافیه میتونید بیشتر یا کمتر هم بریزید
پیاز یک عدد
چوب دارچین چند تکه
نمک یک قاشق غذاخوری
آب حدود بیست لیوان
کره صد گرم
برای تزئین هلیم
کره یا روغن و پودر دارچین و پودر نارگیل و کنجد به دلخواه
طرز تهیه
گندم ها را از بیست و چهار ساعت قبل خیس کنید بعد در قابلمه با آب و نصف مقدار کره و در نیمه باز روی شعله ملایم میگذاریم ۳ساعت بپزه هم نزنید
این کار باعث میشه گندم ته نگیره وگرنه اگر هم بزنید مدام باید این ۳ساعتو هم بزنید
گوشت را با چوب دارچین و پیاز میذاریم بپزه
گندم پخته شده را از آبکش رد کرده آبشو میریزیم در قابلمه بعد گندم ها را با کمی آب میکس میکنیم و مجدد از صافی رد میکنیم.