12
8
3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۳/۴ پیمانه آرد
۱ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۴ پیمانه آب گازدار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر
به مقدار نیاز فیله سوخاری و یا میتونین از سینه مرغ نوتری برش داده شده هم استفاده کنین
آرد سوخاری ۲ پیمانه
طرز تهیه:
توی یه کاسه آرد، تخم مرغ، ادویه ها رو ریخته هم میزنیم و یواش یواش آب گازدار رو اضافه کرده تا به قوامی که میبینید برسیم بعد فیله هایی که به دو قسمت تقسیم کردیم رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و روشو سلفون میکشیم و توی یخچال به مدت یکی دوساعت می ذاریم استراحت کنه.
توی یه کاسه آرد سوخاری رو ریخته و دونه دونه فیله ها رو به خوبی توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم.