قارچ سوخاری رو توی خونه رستورانی بپز
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مطمئنم کسی نمیدونه تنها راز رستورانی درست کردنش فقط همینه.
مواد لازم:
نیم کیلو قارچ تازه
یک لیوان آرد
یک عدد تخم مرغ
یک لیوان آب ادویه ها شامل(نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،یک ق م بیکینگ پودر
قارچ رو پوست بگیرید دقت کنید که نباید اونها رو بشورید چون بعد از سرخ شدن آب میندازه .
سعی کنید از قارچهای متوسط تا کوچیک استفاده کنید که ترد تر باشه.
به یک لیوان آرد قنادی،یک عدد تخم مرغ،ادویه های داخل کپشن،یک ق م بیکینگ پودر،یک لیوان آرد اضافه کرده و مخلوط کنید.
غلظت مایه باید شبیه ماست باشه،قارچ ها رو به مواد آغشته کرده و داخل پودر نون یا آرد سوخاری پانکو بزنید و داخل روغن داغ با شعله ی کم سرخ کنید.
این به سلیقه ی خودتون بستگی داره که چه نوع آرد سوخاری استفاده میکنید.
میتونید سیخ چوبی رو داخل قارچها فرو کنید.