نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک سیب نامرئی؛ عصرانه خوشمزه و محبوب فرانسوی

منبع
فرارو
بروزرسانی
کیک سیب نامرئی؛ عصرانه خوشمزه و محبوب فرانسوی

فرارو/کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کیک سیب نامرئی نوعی کیک مشهور فرانسوی است که بافتی مرطوب شبیه به دسر دارد و از این جهت به آن نامرئی می‌گویند که سیب‌ها به صورت لایه‌های نازک داخل مایه کیک قرار می‌گیرند و به همین دلیل به صورت واضح دیده نمی‌شوند. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک سیب نامرئی همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۱۶۰ میلی‌لیتر
کره ذوب شده: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید شیرینی: ۶۵ گرم

شکر: ۶۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
سیب شیرین و سفت: ۳ عدد
طرز تهیه
برای درست کردن این کیک سیب خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با شکر، شیر و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود، سپس کره آب شده را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در مرحله بعد آرد، بکینگ‌پودر، نمک و دارچین را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم به مواد اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا داخل مایه کیک حل شود. در آخر سیب‌ها را پوست بگیرید و با قسمت ورقه‌کن رنده، رنده بزنید یا به کمک یک چاقوی تیز سیب‌ها را به صورت لایه‌های خیلی نازک برش بزنید، طوری که له نشود و آب نیندازد. برش‌های سیب را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و کمی روی کاغذ را روغن اسپری کنید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و مقداری پودر دارچین روی مایه الک کنید. قالب را داخل فر ۱۸۰ که از قبل داغ کرده‌اید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. دقت کنید که این کیک بافتی خیس و مرطوب دارد و بیشتر شبیه به دسر است. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید کمی از حرارت بیفتد، سپس کیک را از قالب خارج کنید. برای تزیین روی کیک می‌توانید ترکیبی از دارچین و پودر قند را روی کیک الک کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره