پنکیک سیب زمینی با فیلینگ مرغ و قارچ خامه ای
آخرین خبر/ طرزتهیه؛
یک عدد سینه مرغ رو مکعبی برش بزنید داخل تابه روغن بریزید و مرغ رو بهش اضافه کنید ،نمک،پودرسیر و ادویه کاری بزنید با حرارت کم بپزه و آبش کشیده شه خوب سرخ کنید وکنار بزارید.
داخل همون تابه مقداری کره بریزید ذوب که شد پیاز نگینی رو اضافه و تفت بدید تا شیشه ای شه.قارچ ورقه ای رو بهش اضافه کنید،نمک،فلفل سیاه بزن و خوب تفت بده تا آب قارچ کشیده شود سپس نصف پاکت خامه صبحانه اضافه و خوب مخلوط کنید مرغها رو بهش اضافه کن و کمی هم پیازچه خرد شده و باهم ترکیب کنید و بزارید کنار.
🔹پنج عدد سیب زمینی متوسط رو پوست گرفته و ریز رنده کنید.یک عدد هویج بزرگ و یک عدد پیاز بزرگ هم ریز رنده و اضافه کن با دست فشار بدید آب مواد رو خوب بگیرید و باهم مخلوط کنید.دو یا سه عدد تخم مرغ+دو ق غ آرد سفید،دو حبه سیر رنده شده،نمک،فلفل سیاه بزن و خوب مخلوط کنید.داخل تابه کمی روغن ریخته و از مواد داخل تابه بریزید و با پشت قاشق نازک و یکدست پخش کنید اجازه دهید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید طرف دیگر هم سرخ بشه .
بچینید تو سینی فر ابتدا کمی پنیر پیتزا سپس مواد گوشتی بریزید و روش دوباره پنیر پیتزا و تا کنید سطحشم با پنیر پیتزا پوشش دهید و بزارید داخل فر فقط گریل رو روشن کنید تا سطحش برشته و طلایی شه
از فر خارج روش پیازچه خرد شده بپاشید ونوش جان کنید
خیلیییی خوشمزه ست حتما امتحان کنید.
نکات؛آب سیب زمینی پیاز و هویج رو حتما بگیرید وگرنه وامیره.
اگه دیدین مواد انسجام کافی نداره و داخل تابه شکل نمیگیره میتونید یه تخم مرغ دیگه بهش بزنید