طرز تهیه شیرینی حلوایی با شیره انگور مخصوص سفره افطار

فرارو/همانطور که میدانید امسال عید نوروز با ماه رمضان مصادف شده است. این همزمانی زیبا موجب شده است تا اقوام و فامیل برای وعده افطار و همزمان دید و بازدید عید به دیدن همدیگر بروند. در این میان خوردن ترکیبی از شیرینیهای عید، زولبیا و بامیه و آجیل در کنار یکدیگر صفای خاص خودش را دارد. اما شما میتوانید با داشتن برخی شیرینیها و خوراکیها که برای هر دو مناسبت مناسب هستند، از مهمانها پذیرایی کنید. شیرینی حلوایی با شیره انگور نوعی شیرینی بسیار خوشمزه، سالم و بدون قند مضر است که میتوانید به راحتی و تنها با سه قلم مواد در منزل تهیه کنید و برای سفره افطار و در کنار چایی از خوردن آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این شیرینی حلوایی خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شیرینی حلوایی با شیره انگور همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید قنادی: ۱ لیوان
شیره انگور: نصف لیوان
کره: ۲۵ گرم
ترکیب آب داغ و گلاب: نصف لیوان
مغز گردوی خرد شده: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این شیرینی حلوایی خوشمزه ابتدا آرد سفید را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید. حدود ۱۵ دقیقه آرد را تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود. بعد از این مدت زمان کره را اضافه کنید و مواد را ۵ دقیقه دیگر هم تفت بدهید. حالا ترکیب آب داغ و گلاب را با شیره انگور مخلوط و به آرد اضافه کنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و خیلی فوری هم بزنید تا آرد حل شود و حالت گلولهای پیدا نکند. بعد از اینکه آرد با شیره و آب کاملا حل شد، دوباره ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و انقدر هم بزنید تا آب مواد کشیده شود. در مرحله آخر کف یک قالب مناسب کیسه نایلونی پهن کنید و مایه شیرینی را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید. کمی مغز گردوی خرد شده روی شیرینی بریزید و قالب را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان، قالب را از یخچال خارج کنید. شیرینی حلوایی را از داخل قالب برگردانید و با یک چاقوی تیز به صورت لوزی برش بزنید، نوش جان.