طرز پخت قیمه درباری، مناسب مهمانی های خاص شما
آخرین خبر/ مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت خورشتی
۳/۴ پیمانه لپه
۲ عدد پیاز
۲ عدد لیمو عمانی
۱ عدد چوب دارچین
۱ عدد هل سبز
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
به مقدار لازم زعفران دمکرده
به مقدار لازم نمک، فلفلسیاه، زردچوبه
سیبزمینی خلالی سرخشده برای سرو
طرز تهیه:
۱-پیازها رو نگینی خرد و توی روغن سرخ کنید تا سبک بشه. ادویهها رو اضافه کنید و بعد گوشت خورشتی رو توی همون تابه تفت بدید.
۲-توی یه ماهیتابهی جدا، لپه رو با روغن تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. بعد رب گوجه رو اضافه کنید و با چوب دارچین و هل تفت بدید تا رب رنگ باز کنه.
۳-حالا مخلوط لپه و رب رو به مواد گوشتی اضافه کنید و همراه ۱ عدد لیمو عمانی و چند لیوان آب، اجازه بدید ۲-۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه.
۴-نیم ساعت آخر، لیمو عمانی دوم و نمک رو اضافه کنید.
۵- ۵دقیقه آخر، زعفران دمکرده و گلاب رو اضافه کنید تا عطر فوقالعادهای بگیره.
۶-با سیبزمینی سرخشده و برنج سرو کنید و از این قیمهی درباری خوشمزه لذت ببرید!
نکته: چوب دارچین و هل رو قبل از سرو از خورش خارج کنید.