نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز پخت قیمه درباری، مناسب مهمانی های خاص شما

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت خورشتی 
۳/۴ پیمانه لپه 
۲ عدد پیاز 
۲ عدد لیمو عمانی 
۱ عدد چوب دارچین

۱ عدد هل سبز
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه 
به مقدار لازم زعفران دم‌کرده 
به مقدار لازم نمک، فلفل‌سیاه، زردچوبه 
سیب‌زمینی خلالی سرخ‌شده برای سرو 

طرز تهیه:
۱-پیازها رو نگینی خرد و توی روغن سرخ کنید تا سبک بشه. ادویه‌ها رو اضافه کنید و بعد گوشت خورشتی رو توی همون تابه تفت بدید.
۲-توی یه ماهیتابه‌ی جدا، لپه رو با روغن تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه. بعد رب گوجه رو اضافه کنید و با چوب دارچین و هل تفت بدید تا رب رنگ باز کنه.
۳-حالا مخلوط لپه و رب رو به مواد گوشتی اضافه کنید و همراه ۱ عدد لیمو عمانی و چند لیوان آب، اجازه بدید ۲-۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه.
۴-نیم ساعت آخر، لیمو عمانی دوم و نمک رو اضافه کنید.
۵- ۵دقیقه آخر، زعفران دم‌کرده و گلاب رو اضافه کنید تا عطر فوق‌العاده‌ای بگیره.
۶-با سیب‌زمینی سرخ‌شده و برنج سرو کنید و از این قیمه‌ی درباری خوشمزه لذت ببرید!

نکته: چوب دارچین و هل رو قبل از سرو از خورش خارج کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره