نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چند نکته برای کسانی که پنکیک‌شان خمیر می‌شود

منبع
خراسان
بروزرسانی
چند نکته برای کسانی که پنکیک‌شان خمیر می‌شود

خراسان/پنکیک یک صبحانه آمریکایی است که با آرد، شیر و کره درست می‌شود و برای پخت نیاز به فر ندارد. این کیک‌های ساده و سریع با عسل، شیره درخت افرا، مربا یا سس شکلات سرو می‌شوند. یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت پنکیک‌ها بافت نرم و ابری آن است. گاهی اوقات بعد از پخت پنکیک متوجه می‌شویم که خمیر شده است و بافت خوبی ندارد اما چرا این اتفاق می‌افتد و دلیلش چیست؟
غلظت نامناسب|مایه پنکیک باید غلظت مناسب داشته باشد(نه خیلی غلیظ باشد و نه خیلی رقیق). مایه پنکیک باید به راحتی از ملاقه یا پیمانه اندازه‌گیری بریزد.
زیاد مخلوط کردن|هنگام مخلوط کردن مواد خشک و تر نباید زیاد مواد را با هم مخلوط کرد. مخلوط کردن بیش از حد مایه پنکیک باعث به هم پیوستن و طولانی شدن رشته‌های گلوتن آرد می‌شود و بافت پنکیک بعد از پخت سفت خواهد شد.
نوع برداشتن مایه| بهتر است هنگام ریختن مایه پنکیک درون تابه از یک پیمانه اندازه گیری استفاده کنید. هر بار یک چهارم یا یک سوم پیمانه از مایه پنکیک بردارید و داخل تابه داغ بریزید. هنگامی که حباب‌های ریز روی پنکیک نمایان شدند، می‌توان مطمئن شد که گرما به داخل بافت پنکیک نفوذ کرده و می‌توان پنکیک را برگرداند تا طرف دیگر هم بپزد.
اندازه مایه پنکیک|اگر در هر بار مقدار زیادی از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید زمان پخت پنکیک را افزایش داده‌اید. ۲ تا ۳ دقیقه زمان برای طلایی شدن سطح پنکیک کافی است به همین دلیل سطح پنکیک برشته می‌شود ولی خمیر داخل آن هنوز نپخته باقی مانده.
داغ نبودن تابه|دقت داشته باشید هنگامی که مایه پنکیک را داخل تابه می‌ریزید سطح ظرف کاملا داغ شده باشد. داغ نبودن ماهیتابه هم یکی از دلایلی است که باعث می‌شود تمام سطح پنکیک به طور یکسان نپزد و بافت خوبی نداشته باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره