21
2
3.9K
آخرین خبر/ مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم
شکر قهوهای ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۳۰ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کارگاهی همین رسپی رو ضربدر بر ۱۰ کنید
درجه فر ۱۸۰
تایم پخت ۱۲ دقیقه
مهم
بعد از ۶ دقیقه اول پخت دیس رو از فر خارج کرده و ظربه بزنید تا خوب مواد و آجیل باهم میکس بشن و دوباره داخل فر بزارید تا ۱۲ دقیقه تکمیل بشه و بعدش آمادست کیک ساوارین .
حتما آرد و پودر کاکائو رو الک کنید