نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور پخت کیک پرتقالی که یکی از خوشمزه های فصله

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان 
وانیل ۱ چهارم ق چ 
بکینگ پودر ۲ ق م

آب پرتقال نصف لیوان
رنده پوست پرتقال ۱ق م
روغن ۱/۲ لیوان
برای سس پرتقال
آب پرتقال ۲/۳ لیوان
 نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۷ ق غ
اول فر را با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه روشن می کنیم.
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت ۷_۸ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه 
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن 
حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب  که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۱ ساعت ۱۵ دقیقه قرار میدیم 
 

سس پرتقال
۱ ق غ نشاسته وبا ۲/۳  لیوان  آب پرتقال و ۶ ق غ  شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه.
کیک که سرد شد  سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک  بریزید . من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره