کیک مرغ؛ یک غذای همهکاره

خراسان/ طرز تهیه کیک مرغ تا حد زیادی اختیاری است. چون میتوان آن را با مواد مختلف و به شکل های مختلف تهیه و تزیین کرد. مهم این است که نوعی از سالاد مرغ بین لایههای نان قرار بگیرد و به شکل کیک در بیاید. میتوانید این غذا را در مهمانی، جشن تولد، دورهمی و ... استفاده کنید.
مواد لازم
نان تست: یک بسته
سینه مرغ: یک عدد
تخممرغ آبپز: ۲عدد
سس مایونز: به مقدار لازم
ماست خامهای یا پنیر لبنه: یک دوم پیمانه
گردوی خردشده: به مقدار لازم
جعفری و پیازچه خردشده: هرکدام یک لیوان
خیارشور ریز خردشده: یک دوم لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مرحله اول:
سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغهای پخته ریز خردشده، پیازچه، ماست خامهای ، سس مایونز، گردوی خرد شده، خیارشور، نمک و فلفل داخل کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم:حاشیههای تیره رنگ نان تست را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید. مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
مرحله سوم:پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود، پس از این مدت از یخچال خارج کنید و با جعفری خردشده، مرغ پخته، گوجه فرنگی گیلاسی، ذرت، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
نکتههای کلیدی
مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.
با همین روش میتوانید کیک مرغ و قارچ هم تهیه کنید. تنها کافی است مقداری قارچ را خرد کنید و تفت دهید و به مرغ ریشریش اضافه کنید.
با استفاده از حاشیههای نان که کنار گذاشتید می توانید طرحهای مختلفی در کنارههای کیک مرغ ایجاد کنید.