نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک مرغ؛ یک غذای همه‌کاره

منبع
خراسان
بروزرسانی
کیک مرغ؛ یک غذای همه‌کاره

خراسان/ طرز تهیه کیک مرغ تا حد زیادی اختیاری است. چون می‌توان آن را با مواد مختلف و به شکل های مختلف تهیه و تزیین کرد. مهم این است که نوعی از سالاد مرغ بین لایه‌های نان قرار بگیرد و به شکل کیک در بیاید. می‌توانید این غذا را در مهمانی‌، جشن تولد، دورهمی و ... استفاده کنید.
 ​​​​​​​
  مواد لازم
نان تست: یک بسته
سینه مرغ: یک عدد
تخم‎مرغ آب‌پز: ۲عدد

سس مایونز: به مقدار لازم
ماست خامه‌ای یا پنیر لبنه: یک دوم پیمانه
گردوی خردشده: به مقدار لازم
جعفری و پیازچه خردشده: هرکدام یک لیوان
خیارشور ریز خردشده: یک دوم لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

  مرحله اول:
سینه‌ مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ‌های پخته ریز خردشده، پیازچه، ماست خامه‌ای ، سس مایونز، گردوی خرد شده، خیارشور، نمک و فلفل داخل کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
 مرحله دوم:حاشیه‌های تیره رنگ نان تست را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید. مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
  مرحله سوم:پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود، پس از این مدت از یخچال خارج کنید و با جعفری خردشده، مرغ پخته، گوجه فرنگی گیلاسی، ذرت، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.
 نکته‌های کلیدی

مقدار موادی که استفاده می‌کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد، می‌توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.
با همین روش می‌توانید کیک مرغ و قارچ هم تهیه کنید. تنها کافی است مقداری قارچ را خرد کنید و تفت دهید و به مرغ ریش‌ریش اضافه کنید.
با استفاده از حاشیه‌های نان که کنار گذاشتید می توانید طرح‌های مختلفی در کناره‌های کیک مرغ ایجاد کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره