برای افطار بامیه عربی درست کنید
آخرین خبر/ مواد مورد نیاز
آرد ۱/۵ لیوان (مرحله اول نصف لیوان رو بریزید و مرحله دوم ۱ لیوان باقیمانده)
ماست ۳/۴ لیوان
خمیر مایه ۱ق چ
زعفران غلیظ ۲ ق غ
آب ولرم ۱/۲ لیوان (به اندازه ای که خمیر شل نشه)
مواد مورد نیاز شربت
آب ۱ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
پودر هل ۱ ق م
زعفران ۲ ق غ
گل محمدی ۳ عدد یا ۲ ق غ گلاب
نصف لیوان آرد رو به همراه ماست و خمیر مایه داخل ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید و یکساعت استراحت بدید.
بعد از یکساعت بقیه ی آرد و زعفران رو اضافه و هم بزنید آب ولرم رو کم کم اضافه و مخلوط کنید تا یه مواد نسبتا شل که راحت از قیف خارج شه به دست بیاد. ( سر قیف پایین باشه از مواد بریزه)
نیم ساعت دیگه استراحت بدید.
مواد شربت رو داخل قابلمه بریزید اصلا هم نزنید و روی حرارت بزارید تا کامل شکر آب شه و غلیظ شه
زیاد غلیظ نشه چون بعد از سرد شدن شهد سفت تر میشه.
حواستون باشه شربت با حرارت خیلی کم آماده شه.و کنار بزارید تا خنک شه.(نباید شهد داغ باشه)
بعد از استراحت دوم مواد رو داخل قیف بریزید و توی روغن داغ که حرارت متوسط داره ماسوره بزنید.
من از ماسوره بزرگ استفاده کردم شما میتونید از کوچیک استفاده کنید.
اگه این شکلی درست کردن براتون سخته میتونی دراز دراز یا گرد ماسوره بزنید.
بعد از اینکه دو طرف بامیه سرخ شد از روغن خارج و داخل شربت بزارید و کامل دوطرفش به شهد آغشته شه.
از شربت خارج و با مغزیجات دلخواهتون یا خالی نوش جان کنید.