12
5
2.2K
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخممرغ یک عدد
پودر قند ۱۱۰ گرم
کره ۸۰گرم
ارد ۱۵۰ گرم
کشمش ۷۰گرم
رنده پوست پرتقال یک ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
این شیرینی روتوتابه هم میشه درست کرد از شعله پخش کن و دمی استفاده کنید وچند دقیقه قبل تابه روگرمکنید
زمان پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقست
دمای فرگازی ۱۸۰درجه دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای توستر ۱۵۰ درجه
شیرینیها روبعد از اینکه از فر بیرون اوردید بزارید از دما و داغی بیفته بعد توظرف در بسته بزارید تا نرم بمونن
اگه خواستید روی شیرینیا ترک بخوره قبل از اینکه توفر بزارید روشون پودر قند