آموزش گام به گام پخت آش رشته
آخرین خبر/ مواد لازم براى ١٠ نفر :
نخود یک پیمانه
لوبیا قرمز ١/٢ پیمانه
لوبیا چیتی ١/٢ پیمانه
عدس ١/٢ پیمانه
سبزى ٥٠٠ گرم که شامل؛
٢٠٠ گرم اسفناج یا اگر موجود نبود برگ چغندر
١٠٠ گرم تره
١٠٠ گرم جعفرى
١٠٠ گرم گشنیز
نعناع خشک سه ق غ برای داخل آش و براى روی اش به مقدار لازم
پیاز ٤ عدد بزرگ
به مقدار لازم
ادویه ؛ (نمک زردچوبه فراوان فلفل سیاه)
کشک به مقدار لازم
رشته ١/٣ جعبه ى استاندارد (رشته اشی ترجیحا رشته اصفهان)
تو رسپى اصل آش عصاره ى قلم هست ولی من نمیریزم و حذف کردم پیشنهاد میکنم نریزید بذارید گیاهی باشه.
نکات خیلی مهم آش رشته
پیاز داغ زیاد خلالى و شیشه ای باشه و حسابی سرخ بشه.
زردچوبه و فلفل حتما تفت بخوره.
نمک خیلی نریزید چون هم کشک هم رشته شوره.
حبوبات حتما خیس بخوره و بذارید خوب پخته بشه بعد بهش عدس اضافه بشه و پیاز داغ و ادویه ها
سبزی اش دقیق و اندازه باشه که ظاهر آش بد نشه.
سبزی وقتی که اضافه شد، در قابلمه اصلا گذاشته نشه چون بسیار بد رنگ میشه آش.
براى اضافه کردن نعناع داغ و سیر؛ حتما روغن داغ باشه.