7
3
1.9K
آخرین خبر/ مرحله ی اول:
خمیرهزارلارو قبل از اینکه میخواین
بپزین قبلش باید ۱ ساعت از فریزر خارجش کرده باشین و بعد پهن میکنین و باطرح های که دوست داریم جداش میکنیم. با حرارت ۱۶۵ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه باید تا زمانی که بالا و پایین خمیر طلایی بشه.
مرحله ی دوم:
یه پاکت و نصف خامه صبحانه
یک بسته کرم کارامل ( میتونین کمش کنین)
پنیر خامه ای 50گرم
نصف قوطی شیرعسلی
یک پاکت پودرخامه
و مارمالاد توت فرنگی
طبقه طبقه تا ظرفتون پربشه
روشو میتونین از نصف خامه صبحانه و نصف
شکلات سکه ی بصورت بنماری استفاده کنین
نوش جونتون