نماد آخرین خبر

میگو پلو مخصوص و مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
۷۰۰ گرم میگو پاک شده
ادویه: نمک، پودر سیر
زعفران دم شده
سیبزمینی نگینی خورد شده و سرخ شده ۲ عدد
۲ عدد پیاز
زرشک ۱/۲ پیمانه
خلال پسته
جعفری خورد شده ۱/۲ پیمانه
برنج ۳ پیمانه

طرز تهیه:
اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
توی تابه کمی روغن ریخته زمانی که داغ شد میگو هارو دونه دونه بهش اضافه میکنیم با حرارت بالا سرخشون میکنیم نباید میگو آب بندازه و خشک بشه اینجوری میگو خوشمزه تر و بافت نرمتری داره(تقریبا هر طرف ۲ دقیقه بیشتر طول نمیکشه پختش).
سپس توی یه تابه پیاز رو تفت دادم بهش نمک و رعفران دم شده اضافه کردم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند که شد زیرشو خاموش کردم.میگو های سرخ شده رو به پیاز کاراملی شده اضافه کردم بعد به ترتیب سیبزمینی سرخ شد، زرشک و خلال پسته و در آخر جعفری خورد شده اضافه کرده و زیرشو خاموش میکنیم در واقع جعفری ها نباید تفت بخورن.
حالا برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی ریختم و سرو کردم.
یکی از خوشمزه ترین میگو پلو هایی که میتونید امتحان کنید
(شما در صورت تمایل میتونید مواد رو لای برنج بذارین و دم کنید ولی پیشنهاد من اینه که موقع سرو روی برنج بریزین خیلی جذابتر و خوشمزه تر میشه.)
برای به بارم که شده این مدل رو امتحان کن حتی اگه میگو هم دوست نداری بهت قول میدم عاشقش میشی!

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره