طرز تهیه توپک پرتقالی بدون فِر
آخرین خبر/ مواد لازم:
خرما پوست کنده ده عدد کوچیک
آرد بادام درختی ایرانی ۱۰۰ گرم حدود سه چهارم لیوان
(به حاش میتونید گردو، فندوق، یا ترکیبی از مغزیجات بریزید)
آب پرتقال شیرین سه قاشق غ خوری
زست پرتقال نصف قاشق چخوری
(فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده کنید و نذارید به قسمت سفید برسه.)
وانیل نوک قاشق چ خوری
پنیر خامه ای بدون نمک به دلخواه( دوقاشق غ خوری)
اگه میخواید تا یکی دو ماه توپک رو نگهداری کنید پنیر رو حذف کنید ولی پنیر یه حالت کرمی طوربهش میده خیلی جذاب میشه.
مقدار شیرینی این توپک بستگی به ذائقه ی شما داره و میتونید تستش کنید و مقدار شیرینیش رو بیشتر کنید.
اگه موادتون زیادی چسبنده شد یکم مغزیجات رو بیشتر کنید یا نیم ساعت داخل فریزر بذارید.
میتونید مقدار مواد رو تقسیم بر ۲ کنید و توی حجم کم برای خودتون درست کنید. 🥰
به دلخواه داخلش میتونید پودر نارگیل، پودر دارچین و … اضافه کنید.
در اخر داخل پودر نارگیل، پودر بادام، پودر پسته به داخواه خودتون بغلتونیدش. حتی داخل شکلات تلخ بن ماری هم عالی میشه.
واقعا خیلی خفن و خوشمزست. اینم بگم که میتونید خیلی کوچولو تر از اینی که من درست کردم هم درست کنید. دیگه اوناش سلیقه ایه. در خوردنش هم زیاده روی نکنید دیگه حد اعتدال رو رعایت کنید.