12
3
2.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
پودر کاکائو 20 گرم
بیکینگ پودر 5 گرم
آرد برنج 220 گرم
شکر 30 گرم
شیر 230 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن 40 گرم
تخم مرغ ، شکر ، روغن و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود.
آرد برنج ، پودر کاکائو را الک شده و بیکینگ پودر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و نیمی از خمیر را بریزید ، شکلات را در وسط قرار دهید، سپس خمیر باقیمانده را درون قالب بریزید.
شکلات چیپسی مقاوم در برابر حرارت بپاشید و به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد (356) درجه فارنهایت بپزید.