عطرو طعم این جوجه ها متفاوت تر از هر جوجه دیگه است
آخرین خبر/ جوجه ماستی:
مواد لوازم
سینه مرغ ۳ عدد
زعفرون دم آوری ۶ ق غ
پیاز ۱ عدد
دلمه سبز ۱ عدد
ماست ۱ پیمانه
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
لیمو ترش ۱ عدد
سس خردل ۲ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
سینه مرغ رو برش میزنیم و زعفرون دم شده اضافه میکنیم
داخل یه کاسه پیاز و فلفل دلمه خلالی رو بهمراه نمک فلفل سیاه فلفل قرمز و پودر سیرو ماست و سس خردل و آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم و مرغای زعفرون خورده رو بهش اضافه میکنیم و روغن زیتون میریزیم و داخل کیسه یا ظرف درب دار میریزیم و بعد از ۸ ساعت آمادست برای سیخ گرفتن و پختن
جوجه زرشکی
مواد لازم:
سینه مرغ ۳ عدد
زرشک ۱۵۰ گرم
آب زرشک ۱۵۰ گرم
رب انار ۵ ق غ
نمک ۲ ق چ
سماغ ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
پودر پیاز ۱ ق چ
زرشک رو بهمراه آب زرشک و ادویه ها داخل میکسر ریخته و خوب ترکیب میکنیم مواد ترکیب شده رو روی مرغا میریزیم و بهش ۸ ساعت زمان میدیم تا مزه ها بخورد هم برن
جوجه دودی با سبزیجات کبابی
مواد لازم:
سینه مرغ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیر ۳ حبه
دلمه قرمز ۱ عدد
پیاز سفید کوچک ۱ عدد
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
پاپریکا دودی ۱/۲ ق غ
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
آویشن ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۴ ق غ
سبزیجات رو بمدت نیمساعت داخل فر ۲۰۰ درجه قرار میدیم و بعد از پخت پوست سبزیجات رومیگیریم و با گوشتکوب برقی بهمراه ادویه ها و لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم و خوب میکس میکنیم و بعد مواد رو روی مرغای برش خورده میریزیم و بمدت ۸ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه دار بشن
جوجه معطر:
مواد لازم:
سینه مرغ ۳ عدد
جعفری ۱ دسته
نعنا ۱ دسته
گشنیز ۱ دسته
ریحون ۱ دسته
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
ماست ۴ ق غ
روغن زیتون ۶ ق غ
لیمو ترش ۱/۲
داخل میکسر جعفری،نعنا،گشنیز،ریحون،سیر،زنجبیل،نمک و فلفل،ماست،آب لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم و خوب میکس میکنیم تا سس بدست بیاد و روی مرغای برش خورده میریزیم و داخل ظرف دبدار و داخل یخچال تا مزه ها خوب بخورد هم برن قرار میدیم.