9
6
2.4K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۱ دونه راسته گوسفندی
۲ تا پیاز رنده شده
۱ ق.چ نمک
۱/۲ ق.چ فلفل سیاه
۱/۲ ق.چ یکم بیشتر فلفل قرمز
نصف نوشابه فانتا شیشه ای
کره تاب شیشلیک:
۲۰ گرم کره
آب نصف لیمو ترش
۱ ق.غ زعفران
-گوشت جوانِ نر بخر(از قصابی اشنا).
-۲۴ تا ۴۸ ساعت بزار تو یخچال بیات شه.
-قبل از سیخ گرفتن پیاز ها رو از گوشت جدا کن که نسوزه.
-زغال سرخ سرخ باشه و موقع پختن شیشلیک باد نزن.