نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه آش شنگ بهاری؛ غذای سنتی محبوب لرستان

منبع
تابناک با تو
بروزرسانی
طرز تهیه آش شنگ بهاری؛ غذای سنتی محبوب لرستان

تابناک با تو/ آش شنگ یک غذای سنتی مربوط به استان لرستان و چهار محال و بختیاری است که از سبزی کوهی شنگ استفاده شده است.
شنگ علاوه بر عطر خوبی که دارد، خواص متنوع و زیادی دارد که برای سلامتی مفید است. شنگ را می توان علاوه بر آش در سالاد و به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده کرد.
مواد لازم:
نخود ۱ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه


عدس ۱ پیمانه

سبزی شنگ نیم کیلو

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

پیاز داغ و نعناع داغ به مقدار لازم

سیر ۳ حبه

طرز تهیه:
نخود و لوبیا را با آب درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. شنگ را شسسته و درشت خرد می کنیم.

سپس به حبوبات اضافه می کنیم. شنگ دیر پز است و زمان زیادی لازم دارد تا بپزد. وقتی که شنگ و حبوبات نیم پز شد.

عدس را که ۱ ساعت خیس کرده ایم به آن اضافه می کنیم. سیر له شده هم اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا آش پخته و جا بیفتد.

سپس نیمی از کشک را اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را شسته و به صورت خلالی ریز می کنیم.

سپس یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود.

سپس زرد چوبه هم به آن اضافه می کنیم.

وقتی آش به طور کامل جا افتاد و غلیظ شد، کمی از نعنا و پیاز داغ را در آش ریخته و مخلوط می کنیم.

سپس درون ظرف مناسب سرو کرده و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره