مواد لازم:
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۴۵۰ گرم استیک
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پنیر مونتری جک
- خامه ترش
- سالسا (اختیاری)
- ۲ عدد پیازچه خرد شده
۱- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- سیب زمینی را به خوبی شسته و سپس آنها را حلقه ای برش دهید. سپس درون یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید.
۳- سیب زمینی ها را درون سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و سطح آنها طلایی شود.
۴- روی استیک ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را با حرارت زیاد درون تابه تفت دهید. سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و پس از این زمان، گوشت ها را به شکل مکعب های کوچک برش دهید.
۵- درون تابه چدنی یا قالب، سیب زمینی ها را بچینید. استیک ها را روی آنها بریزید و در آخر هر دو پنیر را اضافه کنید. تابه را درون فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.
۶- این غذا را به صورت گرم با خامه ترش، سس سالسا و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.