نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه سالاد شاورما؛ سالاد شیک و مجلسی

منبع
فرارو
بروزرسانی
طرز تهیه سالاد شاورما؛ سالاد شیک و مجلسی

فرارو/ سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد شاورما نوعی سالاد خوشمزه و مدرن است که اصالت عربی دارد و از ترکیب کاهو و سبزیجات با سیب زمینی سرخ کرده و نان پیتای ترد شده تهیه می‌شود. این سالاد خوشمزه برای مهمانی و جشن‌ها نیز یک گزینه بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این سالاد شیک و خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد شاورما همراه ما باشید.
مواد لازم
کاهو: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
پیاز قرمز کوچک: ۱ عدد
سیب زمینی خلالی سرخ شده: ۱ پیمانه

نان پیتا: ۲ عدد
فیله مرغ: ۴ تکه
مواد لازم برای مزه‌دار کردن فیله مرغ: ماست، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه
مواد لازم برای سس سالاد
ماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
ارده: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا فیله‌های مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری ماست، ۱ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبلیمو ترش مزه‌دار کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا بماند و مزه‌دار شود. در مرحله بعد فیله‌ها را بپزید یا گریل کنید و بعد فیله‌های پخته را ریش ریش کنید. کاهو را خرد کنید و داخل ظرف سرو بریزید. جعفری خرد شده را روی کاهو بریزید و بعد یک لایه پیاز قرمز خلالی خرد شده روی لایه جعفری بریزید. فیله مرغ خرد شده را روی لایه پیاز بریزید. برای درست کردن سس ابتدا ماست پرچرب را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آبلیمو ترش، روغن زیتون، ارده، سس مایونز و سیر رنده شد را به آن اضاف کنید و خوب هم بزنید. حالا سس را روی مواد سالاد بریزید و خوب مواد سالاد را هم بزنید. سیب زمینی خلالی سرخ شده را روی سطح سالاد پخش کنید. نان پیتا را برش‌های ریز بزنید و داخل ماهی تابه بدون روغن سرخ کنید یا داخل فر گریل کنید تا برشته شود، سپس نان تردیلای برشته را روی لایه سیب زمینی و سطح سالاد پخش کنید. سالاد شاورما خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره