فوت و فنهای برگر مرغ در خانه

خراسان/شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری میتواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچهای محبوب بچهها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست و میتوانید در کمتر از یک ساعت آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم:
سینهمرغ: ۶۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
تخممرغ: یک عدد
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری پفکی: یک لیوان
طرز تهیه:
۱.مرغ را نواری ببرید یا آن را با میکسر، چرخ کنید و با سیر رنده شده و ادویهها مزهدار کنید. تخممرغ را هم با نمک، فلفل و شیر هم بزنید تا پف کند.
۲.آرد، پودرسوخاری را در ظرفی صاف و مسطح بریزید.
۳.مواد مرغ را در دستتان فرم دهید، سپس در ترکیب آردی و بعد در مخلوط تخممرغی بزنید.
۴.برگرها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند.
نکته: اگر میخواهید این برگر رژیمی باشد میتوانید آن را در سرخکن یا هواپز آماده کنید.