طرز تهیه سالاد سبز نوبرانه

خراسان/ خیلی وقتها سالادها پای ثابت سفره غذا هستند و بعضی سالادها با توجه به ترکیب قویشان میتوانند نقش یک وعده اصلی یا میانوعده را هم داشته باشند. سالادها وقتی خوردنیتر میشوند که از نوبرانههای فصلی هم در آن استفاده شود مثل همین سالاد سبز بهاری که با آن میتوانید یک طعم جدید و استثنایی را امتحان کنید. شما میتوانید مواد لازم را به دلخواه خود تنظیم کنید. مثلا باقلا، لوبیا سبز و نخودفرنگی را یک دوم پیمانه در نظر بگیرید.
مواد لازم
پیاز
لوبیا سبز تازه
نخود فرنگی تازه
باقلا تازه
سیر
آب جوش
مقداری نمک و یک حبه قند
سه چهارم قاشق سرکه
شوید تازه
روغن زیتون
طرز تهیه:
دانههای باقالی و نخودفرنگی را از غلاف در بیاورید و به همراه لوبیا سبزها بشویید. لوبیا سبزها را به اندازه دو بند انگشت خرد کنید. در تابه یا طرف مناسبی کمی روغن زیتون بریزید و یک پیاز متوسط را نگینی ریز کنید و دو تا سه حبه سیر خرد شده را هم به آن اضافه کنید. حالا نخود فرنگی، باقالی و لوبیا سبز را به این ترکیب اضافه کنید. دو لیوان آب جوش را به تابه اضافه کنید و روی آن را با کاغذ مومی مرطوب بپوشانید. در ظرف را ببندید و اجازه دهید ۴۵دقیقه با حرارت ملایم بپزد. حالا کاغذ را بردارید و مواد را چک کنید تا پخته شده باشند. نمک، قند، سرکه و شوید خرد شده را اضافه کنید. مواد را به آرامی مخلوط و اجاق گاز را خاموش کنید. اجازه دهید مواد در همان تابه سرد شوند تا طعم مواد به خورد هم برود. پس از سرد شدن آن را به ظرف دیگری منتقل کنید و در یخچال و ظرف دربسته بگذارید. هر وقت قصد استفاده از سالاد را داشتید آن را به دمای محیط برسانید و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید. میتوانید این سالاد را به صورت گرم هم سرو کنید. نوش جان.