25
3
5.5K
25
3
5.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
سینه مرغ (۱ عدد، بدون پوست و استخوان)
آرد سفید
تخممرغ زدهشده
پودر نان یا پانکو
پنیر پارمزان و موزارلا
سس گوجه
ادویه:
نمک،فلفل،پاپریکا،اورگانو،پودر سیر
مراحل:
۱. مرغ رو از وسط باز کن و بکوب که نازک و یکنواخت بشه
۲. آرد، تخممرغ و پانکو + پارمزان رو آماده کن (سه مرحله برای کاور)
۳. مرغ رو تو آرد، تخممرغ و بعد پودر پانکو بغلتون
۴. توی روغن سرخ کن
۵. بعد روش سس گوجه ای که تو فیلم یاد دادم و بریز و پنیر بریز، بذار بره داخل فر تا پنیر ذوب شه
با همون سس یه پاستا هم اماده کن
و تمام
من از فر سهکاره نوتریکوک استفاده کردم (فر + بخارپز + هواپز) که خیلی کمک کرد تا پنیر طلایی بشه، و مرغ هم خشک نشه