خوشمزه ترین و مجلسی ترین کیک مرغ همینه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم براى ١٥ الى ٢٠ نفر
نصف سینه مرغ(با هرادویه اى که دوست داشتین ابپز کنین).
سس مایونز نصف لیوان
ماست سون ٣ق غ سرخالى
خیارشور رنده و آب کَرفته شده ۴عدد متوسط
نمک وفلفل سیاه و پولبیبر( نمک رو اول نزنین چک کنین اگه کم بود بزنین)
پیازچه خردشده نصف پیمانه
جعفرى خرد شده نصف پیمانه
پودر سیر( به دلخواه)
گردو خردشده نصف پیمانه
نخودفرنگی 🫛و ذرت پخته شده نصف پیمانه( در صورت تمایل)
(سس مایونز وماست سون هرکدام نصف پیمانه براى کاور کردن اطراف
کیک مرغ)
نکات تکمیلى:
کناره هاى نون تست رو بذارین توى غذاساز و پودر کنین و براى کاور کیک
مرغ ها استفاده کنین یا با دستم میشه پودر کرد البته باید خشک باشه
.
این رسپی رو میتونى از شب قبل هم درست کنین وبعد سروکنین اما حداقل ۴ ال ۵ ساعت توى یخچال استراحت بدین تا مزه ها باهم ترکیب بشن
حتما از نون تست تازه استفاده کنین