15
5
3.2K
آخرین خبر/ مواد لازم کیک: (پیمانه باید استاندارد آشپزی باشه)
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱پیمانه
وانیل: نصف ق چ
روغن: نصف پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
آرد: ۱ و نیم پیمانه
پودر کاکائو: ۱ /۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ ق چ سر صاف استاندارد آشپزی
دما و زمان پخت:
فر از بیست دقیقه قبل فقط المنت پایین روشن باشه :
فر برقی: ۱۷۰ درجه
گازی: ۱۸۰ درجه
توستر و سولار و ...: ۱۶۵ درجه
مرطوب کردن کیک:
۱ بسته نسکافه تلخ
۱/۳ پیمانه شیر
ترکیبات خامه:
۳۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۷۰ الی ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای تلخ
فیلینگ:
موز و تزئین با شکلات و توت فرنگی.
حتما بذاریذ حدود ۵ ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد سرو کنید