طرز تهیه نان ساندویچی خوشمزه
آخرین خبر/ مواد لازم:
آردفانتزی ۴۵۰ گرم۳ پیمانه+۱/۴ پیمانه
تخم مرغ درشت۱ عدد
شیرخنک۲۱۰ تا ۲۳۰ گرم حدودا یک پیمانه
شکر۱۲ گرم۱ ق غ
نمک۹ گرم ۲ ق چ
خمیرمایه۷ گرم۲ ق چ
کره نرم۴۰ گرم۲ ق غ
رومال:
یدونه تخم مرغرو هم بزنیدو۱ق غ شیراضافه کنید
استراحت اول:حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
استراحت میانی:ده دقیقه
استراحت پایانی:حدودیک ساعت
دمای فر برقی:۱۹۰درجه هوای داغ چرخشی
دمای فرگازی:۲۰۰درجه
مدت زمان پخت:۱۸تا۲۰دقیقه
بعدازپخت میتونید یکم کره رومال بزنیدوکامل که سردشدداخل نایلون بزارید یکم که بمونه کامل نرم میشه
نکته خیلی مهم
استراحت پایانی بسیار مهمه،بایدحجمش دوو نیم برابر بشه،بعد بزارید تو فر، اینجوری بافت نونتون عالی میشه وسفت نمیشه وتو فرترک نمیخوره
بیش ازاندازه توفرنباشه که خشک نشه، برای اینکه تایم پخت خیلی طولانی نشه فرتون بایدخوب داغ باشه،پس ۲۵دقیقه قبل از پخت بادمای ۲۰۰ بزاریدگرم بشه
اگه میخوایدارتفاع نونتون مث نون من زیاد باشه و تو فر پهن نشن،فاصله بین خمیرها داخل سینی خیلی زیاد نباشه، اینجوری موقع استراحت بهم میچسبن و ازکناره ها دیگه جابرای رشدندارن بخاطر همین ارتفاعشون بیشترمیشن