نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پاناکوتا توپی؛ دسری که برای مهمونها و بچه ها جذابه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر:۱ لیتر
شکر: نصف لیوان(بستگی به ذائقه کم و زیاد کنید)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد:نصف لیوان(برای ترکیب کردن با ژلاتین)

شکلات:۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
.
 نکات مهم: 
1. هر هر دو طرف قالب رو حتما چرب کنید.
2. زمانی که مواد را داخل قالب ریختید درب قالب رو محکم ببندید.
3. ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بذارید چون ژله ها کوچک هستن خیلی سریع آماده میشن.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره