با ژله آسمان ابری کدبانوی مجالس شوید
آخرین خبر/ مواد لازم:
ژله آلوورا ۱/۵ بسته (برای لایه بی رنگ)
ژله آلوورا ۲ بسته (برای لایه آبی)
پاناکوتا ۱لیوان
طرز تهیه:
۱/۵ بسته ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم
و میذاریم خنک بشه( برای لایه بی رنگ)
۲ بسته ژله آلوورا رو با ۳ لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم
( برای لایه آبی زیری)
۱ لیوان پاناکوتا آماده میکنیم
مقدار ژلاتین برای پاناکوتا رو که قراره توی مولد بریزید ۲ برابر کنید
داخل مولد رو یکم چرب کنید و پاناکوتا رو بریزید بذارید یخچال یا فریزر تا کامل ببنده ،
بعد جدا کنیدقالب رو چرب کنید و یک ربع توی فریزر بذارید ،یه لایه ژله آلوورا بریزید بذارید نیم بند بشه ابرها رو بچینید و روشون یه لایه ژله آلوورا بریزید ، بذارید نیم بند بشه و
بعد دوباره به ترتیب یه لایه ابر و یه لایه ژله بریزید
هر لایه رو که ریختید بذارید نیم بند بشه و بعد لایه جدید رو بریزید
برای لایه زیری به ژله یکم رنگ خوراکی آبی بزنید و بریزید تو قالب
بعد از پر شدن قالب حتما ۶ ساعت داخل یخچال بذارید،
ژله رو با انگشت از دیواره های ظرف جدا کنید و برگردونید