نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با کباب کوبیده مرغ یک طعم اصیل و خوشمزه را تجربه کنید

منبع
برترين ها
بروزرسانی
با کباب کوبیده مرغ یک طعم اصیل و خوشمزه را تجربه کنید

برترین ها/کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند، ازجمله کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... که از میان کباب کوبیده بسیار محبوب‌تر است.
کباب کوبیده را با گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند؛ ولی تهیه کوبیده با گوشت چرخ شده مرغ هم مرسوم است، به خصوص برای کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند یا رژیم غذایی خاصی را رعایت می‌کنند، انتخاب مناسبی است. در این مطلب طرز تهیه کوبیده مرغ را با روشی بسیار آسان در منزل همراه با فوت و فن‌های مخصوص به تهیه آن با شما کاربران گرامی به اشتراک می‌گذاریم.
مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ
مخلوط ران و سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

کره یا روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت ران و سینه مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید. پیاز را پوست و رنده کنید. آب پیاز را که داخل کاسه جمع شده است، خالی کنید؛ ولی پیاز رنده شده را را فشار ندهید. حالا گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پیاز رنده شده داخل کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ، روغن یا کره آب شده و زعفران را به آن اضافه کنید. همه مواد را با دست خوب ورز بدهید تا مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کاسه را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از گذشت این زمان کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و یک‌بار دیگر مایه کباب را با دست هم بزنید.
حالا یک ماهی تابه مناسب را انتخاب کنید و همه مایه کباب را داخل ماهی تابه پهن کنید و با کف دست سطح آن را صاف کنید. همچنین می‌توانید برای این کار از سیخ‌های چوبی نسوز کباب استفاده کنید و اگر در سیخ کشیدن کباب مهارت دارید، کباب‌ها را سیخ کنید و بعد داخل ماهی تابه کنار هم بچینید. ماهی تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید و درب آن را ببندید. اجازه بدهید کباب کوبیده کم کم آب بیندازد و بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه که کوبیده خودش را گرفت، درب ماهی تابه را بردارید و با سر کفگیر کباب‌ها را به شکل کوبیده برش بزنید و از هم جدا کنید.
بعد خیلی آرام هر کدام را برگردانید تا سمت دیگر آن هم برشته شود. اگر کباب‌ها را سیخ کشیده‌اید، آن‌ها را یکی یکی برگردانید. برای زیباتر شدن ظاهر کوبیده‌ها می‌توانید در این مرحله کمی زعفران دم کرده را با فرچه مخصوص آشپزی روی کوبیده‌ها بمالید تا خوش‌رنگ شود. نیم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا کوبیده مرغ خوشمزه شما آماده است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره