16
1
3.7K
16
1
3.7K
آخرین خبر/تخم مرغ ۳ عدد درشت
وانیل چند قطره
شکر ۱۷۰ گرم/ کمی بیشتر از سهچهارم پیمانه
آرد ۱۸۰ گرم/ یه پیمانه پر و یه پیمانه سرخالی
شیر ۱۲۰ گرم/ سه چهارم پیمانه
روغن مایع ۹۰ گرم/ نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ استاندارد قنادی
پودر کاکائو و آرد برای مرحله آخر هر کدام ۲۰ گرم/ تقریبا هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری
قالب ۲۰ سانت
دمای فر گازی ۱۷۵
فر برقی و سولاردوم ۱۶۰
توستر ۱۵۵
حدودا به مدت ۴۵ دقیقه
۱. تخم مرغ سرد و وانیل و شکر رو سه دقیقه با دور تند بزنید تا حجیم بشه.
۲. شیر و روغن و اضافه کنید و آروم هم بزنید.
۳. آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و آروم و دورانی با همزن خاموش یا ویسک هم بزنید.
۴. مواد رو دو قسمت کنید و آرد و کاکائو رو اضافه کنید و دورانی فولد کنید و لایه لایه بریزید توی قالب.