20
10
3.4K
20
10
3.4K
آخرین خبر/ موادلازم:
کلم برگ ۲عدد متوسط
نمک دو قاشق غذاخوری سر پر
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک یک قاشق غذا خوری
سرکه سفید یا قرمز(اندازه ای ک روی کلما رو بگیره)
بیشتر از یک ساعت کلم و نمک توی ظرف نمونن چون ک نرم میشن
حتما بعد از یک ساعت آب کلم و کامل بگیرید تا ترشیتون خوشرنگ بشه وکپکنزنه
اگه تندی دوست دارین میتونید ب ترشیتون فلفل تند اضاف کنید
اگه با تیزی سرکه مشکل دارین ی تیکه نبات کوچولوبذارین رو سر ترشیتون