12
3
2.5K
12
3
2.5K
آخرین خبر/موادلازم:
دوبسته بسکوییت اورئو
موادکرمی:
زرده تخم مرغ ۱عدد درشت
شکر۳/۵ق غ پر
آردگندم۱/۵ق غ
نشاسته ذرت۱ق غ
شیر۱/۵لیوان فرانسوی
وانیل۱ق چ
۳۰گرم کره
همه مواد مخلوط کنید بزارین رو شعله خودشو که گرفت بهش کره اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید بریزین داخل ظرف دیگه روش پلاستیک بکشین و بذارین نیم ساعت تو یخچال.
بعد نیم ساعت تا چهل دقیقه در بیارین وهمش بزنید یکدست بشه بعد بریزین داخل قیف و بریزین رو بسکوییت ها.
واسه لایه چهارم(گاناش)
۱۰۰گرم شکلات تخته ای
۱۰۰گرم خامه صبحونه
روی بخار کتری بنماری کنید و بریزین روی دسر