13
6
3.2K
13
6
3.2K
آخرین خبر/ مواد لازم :
۳ عدد زرده تخم مرغ
۵۵ گرم شکر
آنقدر بزنید ت زرده تخم مرغ پف کند و سفید شود.
۱۰۰ گرم شیر
۱ گرم نمک را روی حرارت ملایم گرم کنید تا حبابهایی روی لبه قابلمه ظاهر شود (حدود ۸۰ درجه فارنهایت)
حرارت را خاموش کنید و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنیدو با کمترین حرارت مرتباً هم بزنید تا خمیر زرده تخم مرغ غلیظ شود.
حرارت را خاموش کنید۱۰۰ گرم شکلات تلخ و ۱۵ گرم کره را اضافه کنید.
مایع زرده تخم مرغ شکلاتی را به ۲۰۰ گرم خامه اضافه کنیدیکنواخت هم بزنید و درقالب بریزید
از قالب بستنی یا لیوان کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید
یک شب در فریزر قرار دهید