8
1
2.2K
آخرین خبر/ مواد لازم برای کیک بونتی:
تخم مرغ ریز ۳ عدد
شکر ۱۴۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ولرم ۷۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
آرد ۷۵ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر نارگیل چرب ۱ و نیم ق غ
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۱ ق غ
برای گاناش:
خامه صبحانه ۶۰ گرم
شکلات تلخ ۵۰ گرم
دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
برقی ۱۷۰ درجه
سولاردم و توستر ۱۵۰ درجه
زمان بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
قالب مناسب این رسپی بین ۱۸ تا ۲۰