استیک مرغ با سس قارچ پوره سیب زمینی خوش طعم
آخرین خبر/موادلازم
سینه مرغ ۱عدد نصف میکنیم
روغن زیتون ۱ق غ
ادویه گراماسالا،نمک،فلفل سیاه،پاپریکا
سیب زمینی متوسط ۲عدد
شیر ۳لیوان
قارچ۶عدد
پودر آویشن
پودر پارمسان
ابتدا سیب زمینی با نمک ونصف لیوان آب میذاریم با حرارت متوسط میذاریم بپزه ابش کامل خشک بشه.بعد پخت پوره میکنیم بهش کم کم شیر۱/۵لیوان اضافه میکنیم فلفل سیاه اضافه میکنیم باید بافتش کره ای بشه.شیر کم کم اضافه بشه ته به بافت دلخواه برسین
سینه مرغ با نمک فلفل سیاه،ادویه گراماسالا،روغن زیتون ماساژ میدیم و نیم ساعت میمونه تا مرینت بشه وبعد داخل تابه نچسب خیلی داغ هر طرفشو ۵دقیقه با حرارت بالا گریل میکنیم تا مرغ آب نندازه.
بعد مرغ خارج میکنیم و قارچ اسلایس شده اضافه میکنیم حرارت بالا باشه قارچ آب نندازه و یک طرف تابه ۱ق غ ارد میریزیم یه تفت کوچیک میدیم و شیر کم کم اضافه میکنیم ۱/۵لیوان و بعدبهش پودر پارمسان واویشن و فلفل سیاه میزنیم سینه مرغ پخته شده میچینیم درشو میذاریم.۱۰دقیقه بمونه کافیه،برای دورچین از بروکلی و هویج بخارپز استفاده کنید.