انواع پنیرها در آشپزی و کاربرد اونا
آخرین خبر/ پنیر موزارلا :
معمولا واسه پیتزا ولازانیا و گاهی بعضی خوراک وسوپها،فینگر فودها ساندویچ هاحتی سالادها استفاده میشه
بخاطر طعم خوب وخاصیت ذوب شدن در انواع غذاها گرم وسرد کاربرد داره
به چندین شکل رشته ای
توپی مدادی گیلاسی تو بازار هست
پنیر پارمسان:
یا پودر پنیر یا پنیر رنده شده رو بیشتر برای انواع پاستا وسالاد و سوپ ،سس ،تزیین غذااستفاده میکنن
پنیر چدار:
در انواع ساندویچ های سرد وگرم وسوخاری وسینی های مزه ومخلوطش با پنیر موزارلا طعم پیتزازو عالی میکنه
گودا
معمولا بصورت ورقه ای هست برای انواع اسنک پنینی وبرگروساندویچ گرم استفاده میشه
پنیر ماسکارپونه
این پنیر بدون نمکه
ومخصوص قنادیه واسه تهیه انواع شیرینی ودسر وچیزکیک
پنیر بلو چیز
که رگه های ابی داره مخصوص استیک وساندویچ مخصوصا ساندویچ رست بیف
دیپ و سس های پنیری وسالاد وحتی همراه میوه واجیل به عنوان میان وعده سالم وخوشمزه مصرف میشه