12
0
2.6K
12
0
2.6K
آخرین خبر/ مواد لازم :
تخم مرغ ۳ تا درشت( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰ گرم)
پودر شکر ۸۰ گرم( نصف برای زرده و نصف سفیده)
آرد قنادی ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۱/۳ ق چ(حدودا ۱ گرم)
وانیل ۱/۳ ق چ
پودر تارتار ۱/۴ ق چ ( جایگزین ۱/۲ ق چ آبلیمو )
اگه دوست ندارید شیرینی هاتون نرم بشه ، بعد از اینکه خامه زدید داخل ظرف بدون درپوش یخچال بزارید